Salut! Vrei sa stii cu ce ne ocupam?

 

Activitatea noastră principală se desfășoara in desertul Kalahari, Namibia inca din 2009. Aici venim in ajutorul tribului San, cunoscuți si ca boshimani, cea mai marginalizata categorie sociala din tara. Traind zilnic in mijlocul acestor oameni am ajuns sa intelegem problemele cu care se confrunta si astfel putem veni in intampinarea nevoilor si dificultatilor ce le transforma supravietuirea intr-o adevarata lupta pe viata si pe moarte.

Hrana pentru cei flamanzi

Nunc eget justo ornare lectus mollis ultricies.

Apa pentru cei insetati

Nunc eget justo ornare lectus mollis ultricies.

Colibe pentru cei fara adapost

Nunc eget justo ornare lectus mollis ultricies.
logo

Educatie

Nunc eget justo ornare lectus mollis ultricies.

Asistenta medicala

Nunc eget justo ornare lectus mollis ultricies.

Imbracaminte si incaltaminte

Nunc eget justo ornare lectus mollis ultricies.

not all heroes wear capes!

sate in care ne implicam activ

copii au acces la educatie

ani de implicare activa

Intrebari adresate frecvent

Cum pot sa ajut?

Daca iti doresti sa ajuti fie de acasa, fie din inima organizatiei in Namibia, dar nu esti sigur cu ce ai putea fi de folos te rugam sa verifici cu incredere pagina despre voluntariat. Acolo vei gasi la zi principalele nevoi unde este nevoie de implicarea activa a celor dornici sa puna osul la treaba. Daca iti doresti sa sustii financiar scoala, orfanii sau orice alt proiect derulat in cadrul KNH, te rugam sa verific pagina pentru donatii. Acolo ai posibilitatea sa donezi direct de pe site exact pentru proiectul pe care doresti sa il finantezi. Va asiguram ca tranzactia este securizata. De asemenea veti gasi informatiile legate de conturile bancare ale organizatiei in cazul in care doriti sa apelati la forma clasica de transfer bancar. 

Cum pot trimite haine sau diverse ajutoare?

Periodic se organizeaza strangeri de ajutoare in Romania, Austria, Italia, Spania, UK, America. Cand se vor organiza asemenea evenimente vom scrie un anunt, care va fi vizibil in prima sectiune a paginii principale si pe retelele de socializare. Daca doriti sa ajutati in felul acesta si nu sunteti sigur ce ar fi cel mai potrivit de donat va rugam sa tineti cont ca in primul rand toate aceste bunuri vor fi transportate intr-un container pe mare, iar acesta va ajunge la destinatie in cateva luni de zile. Nevoile urgente si ce altceva mai puteti trimite veti gasi in anuntul dedicat strangerii de ajutoare. Daca mai aveti nelamuriri, contactati-ne cu incredere. Pe pagina de contact gasiti datele noastre.

Ce reprezinta proiectele?

Activitatea voluntarilor Kalahari New Hope se desfasoara in diverse domenii si ramuri. Pentru o mai buna organizare am clasificat si impartit pe “proiecte” eforturile depuse in directiile specifice.

Proiectele umanitare vin in intampinarea nevoilor si lipsurilor bastinasilor. Aici se incadreaza orice forma de ajutorare a boshimanilor. 

Proiectele spirituale au in vedere vestirea Evangheliei, scoala biblica, organizarea de biserici si alte activitati specific crestine. 

Proiectele administrative sunt de fapt proiectele interne fara de care organizatia in sine nu si-ar putea desfasura activitatea.

Inscrie-te pentru a primi emailuri de informare periodice