Contabilitate

Contabilitate

Accountancy DEPARTMENT

Kalahari New Hope are un departament care se ocupă de partea de evidență contabilă.

Misiunea Kalahari New Hope are reprezentanțe în România, în Namibia și în SUA. În relația cu statul, partea profesională este asigurată de către misiune. Gestionarea evidențelor contabile necesită un volum de muncă imens, care implică urmărirea „flow-ului”, păstrarea evidenței facturilor și cheltuielilor, menținerea relației cu sponsorii, urmărirea scrisorilor de mulțumire.

Aceasta e o muncă la detalii, care necesită atenție, nu este în lumina reflectoarelor și se desfășoră printre vrafuri de hârtii și în birouri neatractive. Dacă ești o persoană care vrea să facă misiune și iubești activitatea ordonată, la fel ca Dumnezeu, roagă-te să ajungi în Kalahari.

Administrarea bazei

Administrarea bazei

Base Administration DEPARTMENT

Administrarea bazei Kalahari New Hope presupunerea întreținerea și supravegherea mai multor clădiri.  

Printre acestea se numără clădirea școlii, facilitățile pentru voluntari, bucătăria, cantina, dușurile și casele de locuit. Există un flux permanent de oameni care vin și tranzitează baza. Sunt multe lucruri care se deteriorează în urma folosirii sau au pur și simplu nevoie de întreținere. Acestea sunt atât mijloace fixe (clădiri, teren etc.), cât și mijloacele mobile, precum mașinile și remorcile ce avem au nevoie de întreținere. Iată de ce ne rugăm ca Dumnezeusă ne scoată în cale oameni cu deprinderi, îndemânatici. Mecanici, grădinari, electricieni, toți sunt bineveniți să se implice. 

Media

Media

Media PROJECT

Departamentul media al misiunii Kalahari New Hope este format dintr-o echipă mixtă și dinamică care facilitează prezența și imaginea misiunii pe rețelele de socializare și pe website-ul misiunii. Împreună cu liderii de proiecte, voluntari în Namibia menținem legătura și prezentăm misiunea și provocările ei.

Avem proiecte în lucru în privința îmbunătățirii prezenței online și a comunicării cu liderii proiectelor din Namibia.

Dacă ești o persoană pasionată sau dorești să te axezi pe unul din domeniile aferente departamentului media: foto-video, web (programare) sau marketing nu ezita să iei legătura cu noi.

Împreună putem duce mai departe mesajul Evangheliei și, de ce nu, să fii chiar tu misionarul din prima linie chiar din cadrul comunității tale.