Orphan PROJECT

Când ajungi într-un loc de misiune, cel mai adesea planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg. Întâlnești diferite provocări și probleme prin care Diavolul caută să te deruteze cu privire la planul Domnului. Poți pleca la drum gândindu-te la planuri de evanghelizare și Dumnezeu îți scoate în cale copii orfani care au nevoie de tine. Iată o mărturie. Pe lângă faptul că acești copii suferă de foame și de anumiteb oli, multora dintre ei viața le este și mai grea prin faptul că nu au pe nimeni cărora să le spună mamă și tată.

„Am mers în vizită la un băiat orfan din sat (Otto). Stătea cu mai mulți băieți la un foc mic, care aproape se stingea și era foarte frig. Știam că are probleme în timpul nopții cu visele. El suferă foarte mult din cauză că este orfan, iar cel mai bun frate al lui a fost omorât de alt om. Părinții lui au murit într-un accident de mașină și el suferă foarte mult din cauza asta și își amintește toate momentele din trecut. Plângeam în mine când mă uitam în ochii lui și vedeam atâta durere și tristețea dâncă… Nu îmi venea să cred cât de mult suferă…”, povestea o misionară. Acești copii au nevoie de ajutorul nostru, oferindu-le adăpost și hrană ca să trăiască.

Un creștin matur oferă suport moral și va fi un sprijin de nădejde. Credința aduce într-adevăr vindecare emoțională, însă de cele mai multe ori este nevoie de un suport financiar și material ca să poți ajunge la partea sufletească. Dumnezeu a tratat deprimarea lui Ilie Tișbitul, nu înainte însă de a-i oferi ceva de mâncat.

Dacă inima ta bate pentru copiii orfani, resursele donate de tine vor ajunge exact acolo unde e mai mare nevoie de ele.